Het laatste nieuws

Jaargang 17 (bijgewerkt op 28-10-2022)

Een nieuwe website!

In dec 2020 hield mijn computer ermee op…….helaas kon ik niet meer bij mijn website om deze actueel te houden. Toen brak corona uit en moest ik andere keuzes maken. Gelukkig kon ik het samen met Janneke vanuit COMIZO het dit jaar wel oppakken en hebben wij samen achter de schermen gezorgd voor een spik splinter nieuwe website!

De layout is aangepast met onze huisstijl en er is een WhatsApp knop toegevoegd zodat jullie snel met ons contact kunnen leggen via de App. Ik ben er echt heel erg blij mee.

Wellicht tot ziens, Wilma.

“Toen Wilma mij benaderde voor het ontwikkelen van een nieuwe website was ik erg enthousiast. Ik kom al lange tijd voor pedicure bij Wilma en haar enthousiasme is heel aanstekelijk. Het was dan ook een feestje om aan deze website te mogen werken. Wilma en de rest van Löwenthal Pedicure, ontzettend veel plezier van de nieuwe website!” – Janneke

Annuleer op tijd!

Zien we u niet volgens afspraak op de praktijk, of u annuleert de afspraak niet binnen 24 uur, worden de volledige kosten van de behandeling in rekening gebracht.

Mooie nagels?

Onze collectie gellak is uitgebreid met een aantal nieuwe najaars kleuren en een nieuw merk. Naast Striplac gebruiken wij nu Pink Gellac binnen de praktijk.

Voordelen op gewone nagelak:

  • Hoogglans tot de laatste dag
  • Krasbestendig
  • Beschermt en verstevigt de natuurlijke nagel

Meer info? We leggen het graag aan je uit.

Lowenthal Pedicure nagellak Pink Gellac Arnhem Noord

Löwenthal Pedicure steunt:

Stichting Braem
DHS heren 1 Handbal
KWF