Het laatste nieuws

Jaargang 18 (bijgewerkt op 01-06-2023)

 

Wie had dat gedacht ( wel gehoopt) Op 01-01-2023 bestaat LowenthalPedicure 20 jaar. In 2003 begon ik (Wilma) de praktijk op het Graaf Ottoplein 8.
Met 2 dagdelen per week en een handje vol klanten startte ik met deze praktijk. Eerst maar eens kijken hoe het loopt was toen de insteek.
Ik gaf mezelf 3 jaar de tijd.
In die 3 jaar groeide het klantenbestand en konden dagdelen, hele dagen worden. Ook stagiaires vonden de weg naar de praktijk.
Met liefde voor het vak werden de handige tips en tricks doorgegeven. De praktijk stond en staat nog altijd open voor stagiaires en er is altijd een gelegenheid om een dag mee te lopen.
De praktijk groeide en er kwamen nog meer collega’s bij. Van sommige collega’ s namen we na verloop van tijd afscheid, omdat zij andere keuzes gingen maken.
Op dit moment werken we met 3 pedicures en runnen we samen de praktijk. We blijven leren via bijscholingen en van elkaar en hebben alle vier passie voor dit mooie vak.
Ook zijn we erg blij met onze vaste klanten die met een regelmaat onze praktijk bezoeken. Dank voor jullie vertrouwen in ons. Grote dank gaat ook uit naar mijn collega’s die zich naast mij inzetten om van de praktijk een succes te maken.

Annuleer op tijd!

Zien we u niet volgens afspraak op de praktijk, of u annuleert de afspraak niet binnen 24 uur, worden de volledige kosten van de behandeling in rekening gebracht.

Stagiar.

Vanaf maart 2023 loopt Anniek stage binnen de praktijk. Wellicht heeft u haar al een keer gezien tijdens een behandeling binnen de praktijk. Anniek is bezig met de pedicure opleiding via het Gelders Opleidings Instituut. Wij zijn erg blij met haar komst. Ze is erg gemotiveerd om zich de kneepjes van het vak eigen te maken. Vanaf juli 2023 zal zij de dinsdag voor haar rekening nemen. We wensen haar veel werk plezier toe binnen de praktijk. 

Mooie nagels?

Onze collectie gellak is uitgebreid met een aantal nieuwe voorjaars kleuren en een nieuw merk. Naast Striplac gebruiken wij nu Pink Gellac binnen de praktijk.

Voordelen op gewone nagelak:

  • Hoogglans tot de laatste dag
  • Krasbestendig
  • Beschermt en verstevigt de natuurlijke nagel

Meer info? We leggen het graag aan je uit.

Lowenthal Pedicure nagellak Pink Gellac Arnhem Noord

Löwenthal Pedicure steunt:

Stichting Braem
KWF