Het laatste nieuws

Jaargang 18 (bijgewerkt op 22-12-2023)

Per 1-02 gaat Debbie Ann onze praktijk verlaten.

Vanaf 2016 was Debbie Ann voor velen een vertrouwd gezicht op de donderdag. Gestart als stagiaire en vanaf 1-01-2017 werkte zij met veel plezier als ZZPer binnen de praktijk. Veel voeten zijn door haar behandeld in deze jaren. Helaas zullen wij haar moeten missen. Studie en Stage binnen de gehandicapten zorg, zijn voor haar niet meer te combineren met pedicure werkzaamheden in Arnhem. Wij respecteren haar keuze en hopen dat de rust die haar dit geeft, zij haar studie met succes kan afronden aankomend schooljaar. Dan is de gehandicapten zorg een geweldig collega rijker.  Wat dat is ze: een geweldig collega en een super pedicure. Anniek zal een aantal uren op de donderdag overnemen. 

Annuleer op tijd!

Zien we u niet volgens afspraak op de praktijk, of u annuleert de afspraak niet binnen 24 uur, worden de volledige kosten van de behandeling in rekening gebracht.

Tarieven behandelingen.

Per 1 maart 2024 worden de tarieven verhoogd binnen de praktijk. 

 

Mooie nagels?

Onze collectie gellak is uitgebreid met een aantal nieuwe voorjaars kleuren en een nieuw merk. Naast Striplac gebruiken wij nu Pink Gellac binnen de praktijk.

Voordelen op gewone nagelak:

  • Hoogglans tot de laatste dag
  • Krasbestendig
  • Beschermt en verstevigt de natuurlijke nagel

Meer info? We leggen het graag aan je uit.

Lowenthal Pedicure nagellak Pink Gellac Arnhem Noord

Löwenthal Pedicure steunt:

Stichting Braem
KWF