Specialisaties

Als gediplomeerde pedicure`s – aangesloten als lid bij ProVoet – hebben wij ons verder verdiept in specialisaties en technieken. Zo zijn wij nog meer allround geworden in het uitoefenen van ons beroep.

Diabetische Voet
Ruim 10% van alle diabetische patiënten heeft complicaties aan hun voeten als gevolg van hun ziekte. Door onze specialisatie ‘Diabetische Voet’ zijn wij in staat professionele hulp en verzorging te verlenen.

Belangrijke informatie ivm vergoeding DMvoetzorg.
voor DM vergoeding  is het verstandig om uw ziektenkostenverzekering, Podotherapeut of Huisarts te raadplegen.  Dit ivm gecontracteerde zorg.
Als praktijk zijn wij niet aangesloten bij de ketenzorg. 

Reumatische Voet
Door het tijdig constateren en ingrijpen van een pedicure met de aantekening reumatische voet kan worden getracht om de voetklachten te verminderen en om de eventuele pijn te bestrijden. In veel gevallen wordt deze behandeling ook door de ziektekostenverzekering voor een gedeelte vergoed. Vraag dit goed na bij uw zieketenkostenverzekering.

Orthesiologie
Deze specialisatie is van belang voor het ontlasten van diverse drukplekken, met name aan en tussen de tenen en voor het reguleren van de teenstand (bijvoorbeeld bij hamertenen).

Vilttechniek
Deze techniek gebruiken wij om bij hevige drukpijnen aan zowel de tenen als aan de voet direct verlichting te bieden.

Nagelbeugeltechniek
Met behulp van metaal maken wij een beugel op maat die bedoeld is om de nagel naar een juiste vorm te corrigeren.

Voet en onderbeenmassage
Een heerlijke behandeling die ook tot doel heeft om de doorbloeding te verbeteren en om afvalstoffen te verwijderen. Een echte oppepper! De massage kan ook als aparte behandeling gegeven worden.

LCN- pedique correctie nagel
Gel nagels die uw schimmel of trauma nagel camoufleren. Met deze techniek gebruiken wij een gel die hard wordt d.m.v. UV licht. Een UV-Gelnagel is natuurlijk van uiterlijk, doch flexibeler dan een acrylnagel. De gelnagel kan na de behandeling gelakt worden. Mooi voor de zomer.

Pink Gellac:  Op proffesionele wijze worden je nagels gelakt met deze gellac. 

(Klik hier om terug te gaan naar het begin)