Werkwijze

Hoe ziet een voetbehandeling eruit?

De werkvolgorde is als volgt: wij nemen eerst een anamnese af (medisch noodzakelijke/persoonlijke achtergrond). Vervolgens bekijken wij nauwkeurig de huid en nagels van uw voeten en uw schoenen.

Een voetbehandeling ziet er als volgt uit:

Lowenthal Pedicure praktijk Arnhem Noord St Antonielaan
$

Voeten desinfecteren

$

Nagels knippen

$

Eventueel eelt snijden

$

Eventueel likdoorns verwijderen

$

Eventueel ingroeiende nagels loshalen

$

Polijsten nagels

$

Mechanisch afwerken alle eeltlocaties

$

Nagelsubstantie verwijderen

$

Desinfecteren voeten

$

Eventueel drukvrij leggen

$

Afsluitende massage

7Mechanisch afwerken oftewel frezen

In de praktijk wordt gewerkt met nattechniek. Dat is een techniek die populair is, omdat wij er snel en pijnloos mee kunnen werken. Bij nattechniek wordt de frees gekoeld door een speciale spray. Daardoor is de behandeling minder gevoelig. Dit geldt vooral voor het verwijderen van eelt en likdoorns en ingegroeide nagels.

Een voordeel van nattechniek is dat het oppervlak dat behandeld wordt, ook gekoeld wordt door de spray. Daardoor ontstaan er vrijwel geen pijnklachten door wrijving. Een hoog toerental zorgt ervoor dat de behandeling aangenaam aanvoelt.

Tarieven

De eerste volledige pedicurebehandeling inclusief intake en advies bedraagt € 47.50
De eerste deelbehandeling inclusief intake en advies bedraagt € 33.50

Continuiteït in voetzorg

Alle pedicures werken parttime. Door de intensieve onderlinge samenwerking wordt bij afwezigheid van een pedicure, de voetzorg door een van de andere pedicures voortgezet.

Privacy

Alle informatie die wordt verstrekt door cliënt wordt vertrouwelijk behandeld. Zonder toestemming van cliënt worden geen gegevens aan derden verstrekt, m.u.v. personen die direct bij de behandeling betrokken zijn. Alle persoonlijke cliëntgegevens die nodig zijn voor een adequate behandeling worden zorgvuldig beheerd, conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens.